1. Docs NL
  2. Betaalmethoden
  3. Kaartbetalingen (credit- en debitcards)

American Express

American Express (AMEX) behoort tot één van de drie grootste creditcardmaatschappijen in de wereld. Hierdoor is het zowel online als offline een veelgebruikte betaaloptie.

American Express is niet beschikbaar in het Pioneer pakket.Iedere American Express kaart is standaard uitgerust met de extra beveiligingsmaatregel ''Safe Key''. Kaarthouders kunnen alleen betalingen uitvoeren volgens deze veiligheidscontrole als de bank of kaartverstrekker de specifieke service ook echt aan de kaart toevoegt. In sommige gevallen wordt bij een betaling met American Express, naast de kaartgegevens, gevraagd extra gegevens in te voeren. In de meeste gevallen gaat het dan om een aantal cijfers van de code op de achterzijde van de kaart of om een extra wachtwoord.

snel naar de juiste informatie

Facts

American Express (AMEX) activeren

Afbeeldingen

Facts

Categorie Kaartbetalingen
Markt Wereldwijd, hoger segment consumenten
Aandeel In Nederland wordt 15% van de omzet via creditcards behaald
Valuta Alle
Betaling Niet gegarandeerd, chargeback is mogelijk
Restitutie Éen restitutie per transactie mogelijk tot 100% van het orderbedrag
Clearing Fullservice (uitbetaling en facturatie via PAY.)
Uitbetaalsnelheid tussen 5 en 21 dag(en)
Status Actief
Expiretijd 4 uren
Betaaloptie ID 1705
Pakket Beschikbaar in het ProfessionalBusiness en Corporate pakket
Surcharging Toegestaan

American Express is niet beschikbaar in het Pioneer pakket.

American Express (AMEX) activeren

• Ga in het Admin Panel naar het tabblad Merchant » Bedrijfsgegevens https://admin.pay.nl/my_merchant.

• Bij de overeenkomst vind je het veld Pakket.

• Klik op ''Wijzig pakketopties'' en klik bovenaan op het Professional (S), Business (M) of Corporate (L) pakket.

• Als jij naar de pakketopties scrollt voor het Professional (S) pakket dan zie je de optie ''Creditcards'' staan Afbeelding: Creditcards activeren.

• Selecteer de optie ''Creditcards'' en klik vervolgens op de knop ''Toevoegen''.

Afbeeldingen

Indien je het logo van American Express op jouw pagina wilt weergeven, download deze dan via de website van American Express