Brandkit - Logo, woordmerk en huiskleuren

Maak je als merchant gebruik van Pay? Kies er dan gerust voor om dit te communiceren naar je klanten en/of op je website. Pay. staat voor zekerheid en veiligheid. Voor communicatie gebruik je onze brandkit. Hiermee ziet Pay. er altijd overal hetzelfde uit.

Hieronder vind je alle belangrijke downloads.

Let op: wanneer je het Pay.-logo en de Pay.-kleuren downloadt en/of gebruikt, ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Schrijfwijze merknaam Pay.

• Gebruik de merknaam ‘Pay.’. Achter ‘Pay.’ komt dus een punt te staan.
  • Staat deze merknaam aan het einde van de zin? Gebruik dan maar één punt.
  • Staat de merknaam voor een leesteken (zoals een komma, dubbele punt of vraagteken)? Zet dan geen punt achter 'Pay'.

Voorbeelden:

• Pay. is dé betaalprovider voor ondernemers.
  • Dé betaalprovider voor ondernemers is Pay.
  • Gebruikt u Pay, let dan op het volgende.
  • Pay: dé betaalprovider voor ondernemers.
  • Wat doet Pay?

Slogan

De slogan van Pay. is: ‘Maakt betalen vanzelfsprekend’.

Deze slogan kan je op verschillende manieren gebruiken.

Optie 1
Slogan: Pay. maakt betalen vanzelfsprekend

• Gebruik deze slogan alleen als het Pay. logo prominent in beeld staat.
  • Zet achter ‘Pay’ én aan het einde van de zin een punt.

Optie 2
Slogan: Pay Logo - RGB_Primary Logo maakt betalen vanzelfsprekend.

• Plaats het logo vóór de tekst.
  • Schrijf ‘maakt’ zonder hoofdletter.
  • Zet aan het einde van de zin een punt.

Optie 3
Slogan: Vanzelfsprekend.

• Bij deze optie gebruik je dus alleen het woord ‘Vanzelfsprekend’
  • Kies alleen voor deze optie als het logo prominent in beeld staat én de gehele slogan (optie 1 en 2) niet past.

Over Pay. en de voordelen van Pay. (tekst)

Download hier het verhaal over Pay. en de voordelen van Pay.

Naam Beschrijving Bestand
Over Pay. + Voordelen PDF-formaat Download bestand

Downloads brandkit

Logo

Naam Beschrijving Bestand
Web-versie JPEG-formaat Download zip-bestand
Overige communicatie PNG-formaat Download zip-bestand

Keurmerk

Naam Bestand
Schild Download zip-bestand
Levering gegarandeerd Download zip-bestand

Lettertype

Naam Gebruik Download
Axiforma Offline gebruik (bijv. print) Download zip-bestand
Calibri Online documenten (bijv. word share files) Download zip-bestand

Primaire kleuren

Primaire kleuren Pay

Secundaire kleuren

Secundaire kleuren Pay

Brandvisuals

Naam Beschrijving Bestand
Achtergronden JPEG-formaat Download zip-bestand
Foto's JPEG-formaat Download zip-bestand
Brand iconen PNG-formaat Download zip-bestand
Visuals JPEG-formaat  Download zip-bestand

Brandbook

Naam Beschrijving Bestand
Brandbook PDF-formaat Download bestand

Vraag de volledige brandkit op bij de marketingafdeling van Pay. via marketing@pay.nl