EPS Überweisung

Wat iDEAL voor Nederland is, is EPS Überweisung voor Oostenrijk.

Deze online betaaloptie die in 2001 gezamenlijk door Oostenrijkse banken werd ontwikkeld, heeft een bereik van meer dan 2 miljoen bankpas- en kaarthouders.

EPS Überweisung is een gegarandeerde online bankoverschrijving. Dit houdt in dat de betaling real-time te volgen is en de gelden gegarandeerd en direct worden geïnd.

Snel naar de juiste informatie

Facts

Activatie en uitbetaling

Deelnemende banken

Betaalscherm

Demo

Afbeeldingen

Facts

Categorie Internetbankieren
Markt Oostenrijk
Aandeel 2.5 miljoen gebruikers
Valuta Alle (automatische conversie naar EUR)
Betaling Gegarandeerd, storneren niet mogelijk
Restitutie Meerdere restituties per transactie mogelijk tot 100% van het orderbedrag + € 30,-
Clearing via PAY.
Uitbetaalsnelheid Tussen 1 en 7 dag(en)
Status Actief
Expiretijd 4 uren
Betaaloptie ID 2062EPS Überweisung
Tarief ID 2062 EPS Überweisung
Pakket Beschikbaar in het Pioneer en Professional en Business en Corporate pakket
Surcharging Niet toegestaan

Activatie en uitbetaling

Wanneer jouw klant kiest voor betalen via EPS Überweisung en een keuze heeft gemaakt uit één van de Oostenrijkse banken dan verwijst onze techniek de klant door naar het betaalscherm van zijn eigen bank. De klant voert daar de betaling uit volgens de gebruikelijke stappen van het internetbankieren. Zodra een betaling is gelukt (of mislukt) dan vind je dit terug in het beheersysteem. Hierdoor kan jij snel jouw producten uitleveren.

Activatie

Met de (gratis) kant-en-klare plugins van PAY. kan jij EPS Überweisung simpel en snel aan jouw website of webshop toevoegen. De plugins kan je downloaden via ons Admin Panel. Ga naar ''beheren''. Vervolgens klik je op diensten en dan op ''dienst wijzigen''. Scroll naar betaalopties en vink EPS Überweisung aan. Klik vervolgens op ''wijzigen''. Binnen 24 uur kan je gebruik maken van deze optie.

Ook is EPS Überweisung gemakkelijk te downloaden voor diverse populaire systemen zoals Magento, OpenCart, WooCommerce en meer. Als je meer flexibiliteit wil, kan je aan de slag met onze geavanceerde API's. Met de API’s kan de betaalmethode gemakkelijk opgehaald worden via onze SDK of Transaction API.

Deelnemende banken

De volgende banken worden door EPS Überweisung ondersteund:

ID Banknaam
1 Bank Austria
3 Ärztebank
4 Bankhaus
5 Carl Spängler
6 Bankhaus Schelhammer
7 BAWAG
8 Die Österreichischen Volksbanken
9 Easybank
10 Erste Bank und Sparkassen
11 Gärtnerbank
12 Hypo Alpe Adria
13 Invest
14 Hypo Tirol
15 Immobank
16 Investkreditbank
17 Niederösterreichische Landesbank
18 Oberbank AG
19 Österreichische Apothekerbank
20 PSK Bank
21 Raiffeisen
21 Schoellerbank AG
22 Sparda Bank
23 Sparda-Bank Linz
24 Sparda-Bank Villach
25 Hypo Oberösterreich
26 Hypo Salzburg
27 Hypo Steiermark
28 Vorarlberger Landes-Hypo
29 VR-Bank Brunau

Betaalscherm

Het EPS Überweisung betaalscherm is responsive, accepteert betalingen in euro's en is beschikbaar in de volgende talen:

•  Engels
  •  Duits

Demo

Bekijk het EPS Überweisung betaalscherm

Afbeeldingen

Indien je het logo van EPS op jouw pagina wilt weergeven, download deze dan via de site van EPS