Over deze documentatie-omgeving

De documentatie is onderverdeeld in 6 categorieën.

Admin panel

Hoe werkt Pay? Lees hoe je hier gegevens van jezelf, van je onderneming en van je verkooplocaties kunt instellen. Krijg helder inzicht in alle geldstromen naar jouw uitbetaalrekening(en).

Betaalmethoden

Alle informatie over de betaalmethodes waarmee je kunt koppelen. We vertellen je over de mogelijkheden, voorwaarden en risico’s. Hier vind je ook praktische zaken: download logo’s en promotiemateriaal. Zo kun je jouw onderneming onder de aandacht brengen.

Software koppelen

Ontdek welke plugins die je kunt downloaden voor jouw webshop of kassa. Lees bij welke software Pay. al is geïntegreerd. Binnen een paar kliks ben je klaar om te beginnen.

Development

Dit onderdeel is gericht op ontwikkelaars die hun programma willen koppelen met Pay. Lees alles over het onzichtbaar integreren van onze payment gateway. Start betalingen, controleer de status en verwerk deze in de systemen.

Business partners

Ben je partner van Pay.nl? Of wil je partner worden? Hier vind je alle documentatie die je nodig hebt.

Alliance partners

Aan de hand van deze documentatie kan je alle functionaliteiten van Pay. succesvol integreren in je platform, marktplaats en andere SaaS-oplossingen.