Trustly

Met Trustly in jouw webshop bereik je ruim 400 miljoen consumenten in 29 Europese landen

Betalen met deze betaaldienst is eenvoudig en kan zowel online als via de mobiele telefoon of tablet. Daarnaast is betalen via Trustly veilig omdat de betaaldienst geen bankgegevens van gebruikers opslaat.

Trustly is in 2018 opgericht en staat bekend als een van de veiligste betaalmethoden op de markt. Het is een erkende en geautoriseerde betaaldienst die onder toezicht staat van de Finansinspektionen, de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit.

snel naar de juiste informatie:

Facts

Contactgegevens

Activatie

Uitbetaling

Betaalscherm

Categorieën

Afbeeldingen

Facts

Categorie Internetbankieren
Markt Zweden, Finland, Duitsland, Nederland, Engeland, Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Polen, Noorwegen, Spanje, Tsjechië, België, Oostenrijk en Slowakije.
Aandeel Onbekend
Valuta Meerdere valuta, niet alleen euro
Betaling Niet gegarandeerd
Restitutie Meerdere restituties per transactie mogelijk tot 100% van het orderbedrag + € 30,-
Clearing via PAY.
Uitbetaalsnelheid Afhankelijk van merchant status
Status Actief
Expiretijd -
Betaaloptie ID 2718
Pakket Beschikbaar in het PioneerProfessionalBusiness en Corporate pakket
Surcharging Niet toegestaan

Contactgegevens

Neem contact op met de Merchant support van Trustly wanneer je vragen hebt over Trustly of hoe je deze betaalmethode kunt aanbieden in jouw webshop.

E-mail: support@trustly.com

Activatie

Voor het uitvoeren van een betaling hoeft jouw klant zich niet bij Trustly te registeren. Met Trustly betalen jouw klanten veilig en snel online zonder jouw webwinkel te verlaten. Wanneer jouw klant overgaat op een aankoop en voor Trustly kiest, dan verschijnt er een pop-up scherm waarmee de betaling in een paar klikken kan worden voltooid:

1. In de check-out selecteert jouw klant Trustly als betaalmethode.
  2. Vervolgens selecteert jouw klant zijn eigen bank en de bankrekening waar hij de aankoop mee wil voldoen. Binnen de vertrouwde bankomgeving bevestigt de klant zijn betaling met een e-reader of QR-code.
  3. De betaling wordt verwerkt, jouw klant wordt teruggeleid naar de betaalpagina van jouw webshop waar hij ziet of de betaling is geslaagd of mislukt.

Uitbetaling

Trustly transacties komen binnen via Stichting PAY.nl en worden middels een clearing naar jou uitgekeerd. Het is niet nodig om een extra account aan te maken of om een overeenkomst af te sluiten bij Trustly.

Betaalscherm

Het Trustly betaalscherm is responsive, accepteert betalingen in euro's en is beschikbaar in de volgende talen:

•  Deens
  •  Duits
  •  Engels
  •  Estisch
  •  Fins
  •  Frans
  •  Lets
  •  Litouws
  •  Nederlands
  •  Noors
  •  Pools
  •  Russisch
  •  Slowaaks
  •  Spaans
  •  Tsjechisch
  •  Zweeds

Categorieën

Je kan de betaaloptie Trustly gebruiken als jouw webshop / verkooplocatie in één van de onderstaande categorieën valt.

ID Naam
20 Abonnementen (leden service)
73 Auto & Motor (onderdelen)
21 Baby & Kids
6 Boeken, Tijdschrijften & DVD's
52 Consumenten aankopen (gemiddelde bestelwaarde minder dan € 100,-)
23 Cadeaus & Kaarten
85 Deal websites (daily offers & specials)
43 Dieren & Toebehoren
11 Digitale diensten (dating)
1 Digitaal entertainment (volwassenen)
55 Digitale producten (software, downloads)
32 Educatie & Training
4 Elektronica
70 Facturatie (invoicing)
26 Fashion, Kleding & Schoenen
27 Gadgets
28 Goede doelen
30 Horloges & Juwelen
29 Huis & Inrichting
31 Muziek, Films & Games
76 Parkeren inclusief reserveren
5 Sieraden & Accessoires
34 Speelgoed
35 Sport & Vrije tijd
36 Vakantie & Reizen
37 Warenhuizen
9 Zakelijke diensten

Afbeeldingen

Indien je het logo van Trustly op jouw pagina wilt weergeven, download deze dan via de website van Trustly